Voorzieningen, prijzen, reserveren

VOORZIENINGEN
De bovenverdieping van het logement telt twee kamers (een derde kamer, de bibliotheek, is afgesloten), een wc, badkamer (douche), dakterras en balkon. De grote kamer (met rond raam) heeft een bed van 140 x 190, de kleine kamer met balkon een éénpersoonsbed. Gebruik van de keuken op de begane grond is inbegrepen. De verdieping is ingericht in jaren-’50/’60 stijl met een enkele concessie aan de moderne tijd. Er is géén televisie, wél radio en wifi. Roken alleen op het dakterras en balkon. Komt u met hond (één toegestaan) dan dient deze te overnachten in de mand in de hal beneden.

Voor het ontbijt zorgt u zelf – of (dinsdag t/m zondag) u wandelt in vier minuten naar het enige nog functionerende Volkshuis van Nederland dat om 9 uur open gaat. De oprichting in 1898 stond in het teken van de strijd tegen drankmisbruik. Mocht u willen ontbijten met een borreltje, dan bent u daar aan het verkeerde adres.

PRIJZEN
Huurprijs voor de bovenverdieping, twee kamers, wc en badkamer en gebruik van de keuken op de begane grond. Bezetting 1 – 3 personen.

Voorlopige prijzen 2024, vanaf 1 mei
per nacht €95
3 nachten €250
daarna extra nacht €75
één week €500
hond €15/nacht, €30/2+ nachten

RESERVEREN
Schrijf voor reserveringen een mail aan logementzutphen@gmail.com en vermeld de gewenste data, het aantal personen en uw mobiele nummer.